Βίλλα Μίκα

Βίλλα Μίκα

Η Villa Mika βρίσκεται στο φημισμένο και γραφικό χωριό "Λίνδος" της Ρόδου

Placeholder Image
Placeholder Image


Η VILLA MIKA είναι ένα παραδοσιακό Λινδιακό σπίτι, κοντά σε εστιατόρια, μπαρ και καταστήματα. 10 λεπτά περπάτημα από την παραλία, είναι μια ιδανική περίπτωση για οικογένεια, μεγάλη παρέα η ακόμα και για μεμονωμένα ζευγάρια. Στο σπίτι μπορούν να κοιμηθούν μέχρι 8 άτομα.

Περιγραφή:
Ανοίγοντας την εξώπορτα βρίσκεσθε στην αυλή του σπιτιού με την αλτάνα του, γεμάτη λουλούδια και στρωμένη με το παραδοσιακό χοχλάκι. Κάθε υπνοδωμάτιο έχει το δικό του μπάνιο, μικρή κουζίνα, κλιματιστικό και Wi-Fi .

Το δωμάτιο 1 φιλοξενεί 3 άτομα και αποτελείται από 1 διπλό κρεβάτι και ένα μονό, και επικοινωνεί με το επόμενο δωμάτιο που είναι η κουζίνα του με 1 ντιβάνι όπου μπορεί να κοιμηθεί ακόμα 1 άτομο. Έξω από την κουζίνα είναι το μπάνιο.

Το δωμάτιο 2 έχει την Λινδιακή πάγκα (σοφά) ξύλινη οροφή (κορφάδια) και μπορούν να κοιμηθούν 2 άτομα. Πολυκουζινάκι και δικό του μπάνιο.

Το δωμάτιο 3 είναι η σάλα ενός παραδοσιακού σπιτιού της Λίνδου. Βασικά είναι το μεγάλο δωμάτιο όπου η οικογένεια μαζευόταν.Η σάλα τώρα μετατράπηκε σε ένα catering δωμάτιο, αλλά διατηρεί την ξύλινη οροφή  και το παραδοσιακό χοχλάκι στο πάτωμα. Μπορούν να κοιμηθούν μέχρι 4 άτομα, 2 άτομα στον υπερυψωμένο σοφά και άλλα 2 στους καναπέδες του καθιστικού.


Ημερήσιος Τιμοκατάλογος ανά Δωμάτιο
Περίοδοι
Δίκλινο
Τρίκλινο
Τετράκλινο
Μάρτιος, Απρίλιος, Νοέμβριος και Δεκέμβριος
35 €
45 €
55 €
Μάϊος και Οκτώβριος
45 €
55 €
65 €
Ιούνιος και Σεπτέμβριος
55 €
65 €
80 €
Ιούλιος και Αύγουστος
65 €
80 €
90 €


Ημερήσιος Τιμοκατάλογος για όλη την Βίλλα
Περίοδοι
Τιμές
Μάρτιος, Απρίλιος, Νοέμβριος και Δεκέμβριος
125 €
Μάϊος και Οκτώβριος
150 €
Ιούνιος και Σεπτέμβριος
175 €
Ιούλιος και Αύγουστος
210 €

Βίλλα Μίκα Τοποθεσία